Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική με ταξί βαν

Minibus transfers Thessaloniki - Halkidiki

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα στις υπηρεσίες μας, την προσοχή και την ασφάλεια των επιβατών μας. Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την διακριτικότητά της, την ευγένεια της, την τεχνογνωσία της και τις προσιτές της τιμές. Έχουμε καθιερωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην αξιόπιστη, αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των επιβατών μας. 

Είναι το πλέον ιδανικό μεταφορικό μέσο για την μεταφορά μιας παρέας έως οχτώ (8) ατόμων σε καταλλύματα της Χαλκιδικής με χώρο για τις αποσκευές τους.

Η παρέα απλώνεται στα οχτώ αναπαυτικά καθίσματα, συνδέεστε με το δωρεάν wi-Fi, απολαμβάνεται τον κλιματισμό μέσα από φυμέ τζάμια, ακούγοντας μουσική, ενώ τα παιδιά σας ταξιδεύουν με ασφάλεια σε εγκεκριμένα παιδικά καθίσματα.

Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο.

mini van tranfer Thessaloniki                           mini van taxi Thessaloniki                            mini van 8 ατόμων Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη προς Ουρανούπολη ή Ιερισσό:

Κόστος 140€ ( απλή μετάβαση). Η τιμή ισχύει και για την επιστροφή.

Αν επιθυμείτε κάποια στάση είτε στον άγιο Παΐσιο είτε στην Αγία Αναστασία, είτε στον Τίμιο Πρόδρομο για φαγητό το κόστος προσαυξάνεται +10€ για κάθε ώρα αναμονής.

Αγιο Ορος - Διονυσίου  Mount Athos - Gregoriou

Δείτε την Προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Thessaloniki – Halkidiki Taxi Transfers.

 

Χρειάζεστε διευκρινίσεις; Θέλετε να πληροφορηθείτε το κόστος της μεταφοράς σας;

Για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας παρακαλώ πατήστε το κουμπί παρακάτω (θα μεταφερθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα www.taxivan9.com για να δείτε το κόστος της μεταφοράς, να διαλέξετε αυτοκίνητο και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κράτησης).
Αξιόπιστη Υπηρεσία Μεταφοράς Χαμηλού Κόστους με Ταξί & mini-Van. ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Taxivan9 ©2014
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin