Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)

   taxi thessaloniki                 taxi mini van skg airport                 taxi van 9                                    


                            

Ταξιδέψτε μαζί μας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με το TaxiMini Van TAXI, Mini bus 22  επιβατών , άνετα με ασφάλεια και με τις οικονομικότερες τιμές. Είναι τόσο απλό. Δείτε πως δουλεύει:

  • Επιλέγετε τον προορισμό που επιθυμείτε : μια τοποθεσία, μία πόλη, αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικό σταθμό, λεωφορείων ΚΤΕΛ, το ξενοδοχείο της διαμονής σας εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Και μην ξεχνάτε ότι η TaxiVan9 σας πάει παντού.
  • Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας σ’ εμάς : Θα πρέπει να μας δηλώσετε την ημερομηνία και ώρα άφιξης σας, τον αριθμό της πτήσης σας, το ξενοδοχείο διαμονής σας ή την  διεύθυνση του προορισμού σας. Από την στιγμή που κάνατε κράτηση και λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης το αυτοκίνητο έχει κλειστεί.
  • Ο οδηγός μας θα σας περιμένει την ώρα του ραντεβού στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Θα κρατάει μία ταμπέλα με τo όνομα που έκανε την κράτηση, για αναγνώριση. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας δεν χρεώνεστε περισσότερο. Θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας να φτάσετε στο παρκινγκ του αεροδρομίου και με άνεση θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

 


 

Για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας παρακαλώ πατήστε το κουμπί παρακάτω (θα μεταφερθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα www.taxivan9.com για να δείτε το κόστος της μεταφοράς, να διαλέξετε αυτοκίνητο και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κράτησης).

 Thessaloniki Taxi | Taxi-van | Minibus / Υπηρεσίες / Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)