Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)

 

Thessaloniki airport taxi transfer                            taxi thessaloniki                                taxi van 9


                            

Ταξιδέψτε μαζί μας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με το Mini Van TAXI της εταιρείας μας, άνετα με ασφάλεια και  με τις οικονομικότερες τιμές. Είναι τόσο απλό. Δείτε πως δουλεύει:

  • Επιλέγετε τον προορισμό που επιθυμείτε : μια τοποθεσία, μία πόλη, αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικό σταθμό, λεωφορείων ΚΤΕΛ, το ξενοδοχείο της διαμονής σας εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Και μην ξεχνάτε ότι η TaxiVan9 σας πάει παντού.
  • Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας σ’ εμάς : Θα πρέπει να μας δηλώσετε την ημερομηνία και ώρα άφιξης σας, τον αριθμό της πτήσης σας, το ξενοδοχείο διαμονής σας ή την  διεύθυνση του προορισμού σας. Από την στιγμή που κάνατε κράτηση και λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης το αυτοκίνητο έχει κλειστεί.
  • Ο οδηγός μας θα σας περιμένει την ώρα του ραντεβού στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Θα κρατάει μία ταμπέλα με τo όνομα που έκανε την κράτηση, για αναγνώριση. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας δεν χρεώνεστε περισσότερο. Θα σας βοηθήσουμε με τις βαλίτσες σας και με άνεση θα σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας.

 

Χρειάζεστε διευκρινίσεις; Θέλετε να πληροφορηθείτε το κόστος της μεταφοράς σας;

Για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας παρακαλώ πατήστε το κουμπί παρακάτω (θα μεταφερθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα www.taxivan9.com για να δείτε το κόστος της μεταφοράς, να διαλέξετε αυτοκίνητο και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κράτησης).
Αξιόπιστη Υπηρεσία Μεταφοράς Χαμηλού Κόστους με Ταξί & mini-Van. ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Taxivan9 ©2014
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin